Träffa BEWi på Elmia Subcontractor

Träffa BEWi på Elmia Subcontractor

Snart är det dags för Elmia Subcontractor, en stor möjlighet till nya affärer, knyta kontakter och träffa representanter från hela branschen. BEWi kommer finnas på plats och visa upp produkter såsom tekniskt emballage och kundspecifika lösningar.

Om ni vill ha gratis entrébiljett till eventet kan ni klicka här. Allt ni behöver göra är att fylla i formuläret på webbsidan.

På mässan kommer vi även presentera ett större urval av Fabricated Foam. En mycket god nyhet till alla som behöver förpackningar i lägre volymer eller där designen av förpackningen inte är allt för komplicerad. Fabricated Foam betyder att vi köper in materialet i blockform, för att sedan i vår moderna maskinpark bearbeta materialet till kundspecifika lösningar. Produkterna framställs i vår moderna fabrik i Vårgårda, främst från cellplast av EPE eller av PUR.