BEWi RAW G

BEWi RAW G

  • Respect. Respekt for våre kunder, miljøet, moderne levestandard og sikkerhet har vært RAW-faktoren i vår innovasjonsprosess mot å utvikle det beste isoleringsmaterialet i EPS-markedet.
  • Advanced. Avansert prosessteknologi sikrer opp til 20% høyere isoleringsevne, som gir en betydelig redusering av energiforbruket. Applikasjoner konverterte fra RAW G holder husholdene varme i de tøffeste forholdene for kalde vintre, og er også kjølige og komfortable i sommerens varme. Med holdbart råmateriale kan ditt hjem bli et hjem for kommende generasjoner framover.
  • Where. Hvor enn du trenger enestående isoleringsevne. Ett materiale for ICF, ETICS, gulv, tak, vegg, utfylling, SIP. Mulighetene er mange.
  • Green. Grått er det nye grønne. Det er resirkulerbart, lett, kostnadseffektivt og reduserer utslippene av drivhusgasser. De internasjonale miljømålene for byggningsmateriale er oppnådd med RAW G, som består av 98% luft.