Bli med Team BEWi på touren – TOUR DE FRØYA / 27.05.2017

Bli med Team BEWi på touren – TOUR DE FRØYA / 27.05.2017

Bli med oss du også! Team BEWi sykler i år Tour de Frøya sammen med Tuvas foreldre, Sofia og Andreas og Karin, mammaen til en jente som hadde kreft, men som nå er blitt friskmeldt. Med på touren er også vår egen ambassadør Patrik Sjöberg, høydehopplegenden. Bli med å delta sammen med oss.

På målstreken, utenfor hotellet setter vi opp et hoppeslott for barna. Du kan få mer informasjon om vår engasjement for Tuvas dag og Treskablinoll og hvordan du kan hjelpe.

Vis ditt engasjement og sykle Tour de Frøya med oss!

 

Team BEWi
Team BEWi er ett initiativ av BEWi for å på ett godt vis og støtte prosjekt vi mener er viktig. Først og fremst handler det om å sykle sammen og gi overskuddet til gode formål som Tuvas dag og Treskablinoll. Gjennom Team BEWi vil vi løfte frem bedriftens grunnverdier som handler om å ta ansvar, være stolte, ha god kvalitet og være stabile. Vær med oss og støtt vårt prosjekt. Sammen kan vi skape en bedre verden. Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Tuvas Dag
Gjennom Tuvas dag vil vi oppfylle kreftrammedes barns ønsker og gi barna gode opplevelser og overraskelser. Dette kan være i form av å møte sitt idol eller å overraske barnet med en drømmedag. Heller flere små ønskedager og overraskelser enn noen få store. Utbytte og gaver fra dere som privatpersoner går til barna, og vi ønsker at de en kort stund glemmer at de er syke. Vi vil gi barna og deres familie en god opplevelse og ett godt minne.

Treskablinoll
Treskablinoll arbeider for barns rett til en trygg oppvekst. I dag er terskelen for seksualforbrytere for lav. Vi sliter med å heve terskelen for å bli en beskyttende mur rundt barna – vår fremtid. Tre seksuelt utnyttede barn i hver klasse vil være null. Alle barn må tydelig vet hva integritet er. Treskablinoll er en non-profit selskap, der alle inntektene går til arbeid for å gi alle barn en trygg oppvekst.

Team BEWi – Tour de Fröya