BEWiSynbra Group on kartellin sijaan osallisena kiertotaloudessa

BEWiSynbra Group on kartellin sijaan osallisena kiertotaloudessa

Kilpailu- ja kuluttajavirasto antoi 4.12.2018 markkinaoikeudelle esityksen seuraamusmaksun määräämiseksi epäillyssä EPS-alan kartelliasiassa (linkki). Asiakkailta tulleiden kyselyjen takia haluamme täsmentää, että BEWi Synbra Groupin EPS-tehtaat BEWi Insulation Oy (ent. Solupak Oy) ja BEWi Ruukin EPS Oy (ent. Ruukin EPS Oy) eivät ole olleet osallisina eivätkä epäiltyinä epäillyssä kartellissa.

Pidämme epäiltyä kartellia alan ja asiakkaiden kannalta erittäin ikävänä asiana.

Uskomme laadukkaiden ja ominaisuuksiltaan erinomaisten EPS- ja XPS-eristeiden tulevaisuuteen. Suuntaamme tulevaisuudessa kohti kiertotaloutta ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja käyttää kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineena lopputuotteen ominaisuuksien siitä kärsimättä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja toimitamme teille jatkossakin laadukkaita Suomessa kotimaisesta raaka-aineesta valmistettuja EPS-eristeitä, ja XPS-eristeitä.

Thomas Stendahl
Toimitusjohtaja

+358 207 620 233