Career

Join us in leading the change towards a circular economy.

Kvalitets-, Miljø-, og Bæredygtighedschef

Denmark Ansøgningsfrist: 2022-09-30 Ansøg

BEWI Denmark A/S søger kundefokuseret Kvalitets- Miljø- og Bæredygtighedschef

DOWNLOAD STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Arbejdsgiver
BEWI Denmark A/S
Stilling
Kvalitets-, Miljø-, og Bæredygtighedschef
Ansættelsesform
Fast – Fuldtid
Frist
Ansøg gerne hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende
Lokation
Danmark

 

Vil du deltage i udviklingen og opretholdelsen af vores meget ambitiøse kvalitets- og bæredygtighedsstrategi? Er du ingeniør eller har stor proceserfaring indenfor plast- eller maskinindustrien, og har du lyst til at blive en del af en bæredygtig virksomhed i et internationalt miljø med mange muligheder? Så har vi stillingen til dig!

 

Hvorfor arbejde i BEWI Danmark?

BEWI er en international leverandør af emballage-, komponent- og isoleringsløsninger med virksomheder i ni lande. Virksomhedens ambitiøse bæredygtighedsengagement er integreret i hele værdikæden fra produktion af råmaterialer og produkter til genanvendelse af vores produkter.

Med fokus på vækst har BEWI siden 2014 udvidet med 24 virksomheder i Norden og og Europa og har nu en veletableret europæisk position. Med en vision om at passe på mennesker og sikrer en bedre hverdag, arbejder BEWI målrettet mod en cirkulær økonomi.

I BEWI Danmark vil du være ansvarlig for implementering og understøttelse af BEWI’s strategi på tværs af organisationen. Kundekrav, kvalitets- og miljøkrav samt CE-mærkninger af vores varer vil være nogle af dine spændende ansvarsområder.

Startdato: Gerne 1/10-2022.

Kvalitets- Miljø- og Bæredygtighedschefen (QES) fungerer som support til management og referer direkte til vores admin. direktør. Du vil blive en del af og vil få hjælp af et team på 3 dygtige medarbejdere. Teamet arbejder med: FN’s verdensmål, interne audits, rapporteringer, kundemøder og samarbejder med myndighederne indenfor en bred vifte af miljø og fødevaresikkerhedsopgaver.

 

Dine arbejdsområder vil også dække:

 • BEWI’s certificerede ledelsessystemer (ISO14001, ISO9001 og ISO22000)
 • Indrapportering af data om vores bæredygtighedsstrategi både på nationalt- og koncernniveau
 • Leverandørbedømmelse og screeninger ift. scope 3 i samarbejde med vores indkøbschef
 • Træning og uddannelse af medarbejdere i kvalitets- og miljøforhold på tværs i Danmark
 • Opfølgning på korrigerende handlinger og afvigelser
 • Vejledning til organisationen ift. standarder, metoder og relevant lovgivning

Som EQS-chef fungerer du bredt som sparringspartner for store dele af organisationen, derfor er det vigtigt med en bred forståelse for processer og standarder. Hvis du har erfaring med ISO50001 eller energigennemgang vil dette også være et stort plus.
Vi leder efter en alsidig person med en faglig baggrund som ingeniør, eller længerevarende erfaring indenfor plast- eller maskinindustrien.

 

Vi leder efter de følgende personlige egenskaber:

 • Du er opsøgende
 • Du har ledererfaring
 • Du er tillidsvækkende
 • Du er grundig og velovervejet

At tage ansvar, være stabil, at være stolt og være optaget kvalitet – dét er værdierne i BEWI. Det er vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse, samt efterleve dem i det tværfaglige samarbejde med ledere og kolleger. Udgangspunktet for dette spændende arbejde er fra en af vores fabrikker i Jylland (Tvilho, Tørring eller Hobro) eller på vores fabrik og kontor i Holbæk – men du kan under alle omstændigheder glæde dig til at arbejde bredt på vores mange lokationer i Danmark.

 

Som arbejdsplads tilbyder vi også:

 • Korte kommandoveje
 • En fleksibel arbejdsplads
 • Pension og sundhedsforsikring
 • Mulighed for personlig- og faglig udvikling
 • Et godt ledersamarbejde baseret på tillid

 

Spørgsmål og ansøgning:

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte HR Partner Lone Zibrandtsen, som kan kontaktes på: +45 72157940.
Vi vil glæde os til at modtage din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt og senest den 30. september 2022. Din mail bedes mærket med ”Kvalitetschef” i emnefeltet, og sendes til flamingo@bewi.com
Vi glæder os meget til at høre fra dig – hellere i dag end i morgen!

 

Om BEWI:

BEWI er en førende international leverandør af emballage, komponenter og isoleringsløsninger. Forpligtelsen til bæredygtighed er integreret i hele værdikæden, fra produktion af råvarer og slutvarer til genanvendelse.
Protecting people and goods for a better everyday
Vores produkter beskytter og isolerer alt fra fisk og grøntsager til skrøbelige produkter. BEWI’s innovationer bruges i vægge, tage og gulve, under gader og veje samt i broer.
Bæredygtighed er vores strategiske driver. Bæredygtighed kommer ikke kun fra de råvarer, vi bruger, men også fra produkt- og designudvikling, produktionsprocesser og genanvendelsessystemer. Ved at kombinere teknologi og innovation med produktions- og drifts-knowhow vil vi udvikle nye, bæredygtige områder for vores råvarer og produkter. Det er sådan, vi vil lede forandringen mod den cirkulære økonomi. BEWI startede som en familievirksomhed på øen Frøya, beliggende ud for den norske kyst, i 1980. Vi er stadigvæk en familievirksomhed, og vores stærke iværksætterkultur er forblevet intakt. Det betyder, at
vi investerer i vores folk ved at tilbyde læringsmuligheder og træning.
Vi ønsker at vokse sammen med dig. Og vi vil støtte dig hele vejen.

 

Databeskyttelseserklæring – behandling af dine personlige data:

Når du sender din ansøgning til denne stilling, accepterer du samtidig at BEWI Denmark A/S indsamler og håndterer dine personlige data i forbindelse med rekrutteringen til denne stilling. Hvis du ikke tillader dette, vil vi desværre ikke kunne håndtere din ansøgning. Alle personlige data vil blive slettet, når rekrutteringen er afsluttet.